Huren

HouseSupply staat tot uw beschikking als het gaat om het vinden van een passende woonruimte. Door ons groeiende netwerk en expertise in de markt hebben wij goed zicht op objecten die vrijkomen dan wel aansluiten op uw wensen. Heeft u online een object gezien dat aan uw wensen voldoet? Door contact met ons op te nemen kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Wij werken door middel van een eenvoudig stappenplan;

Stap 1:

Online kunt u onze vastgoedportefeuille bekijken. Zit er op dit moment niets voor u tussen dan kunt u zich gratis inschrijven via de site. U ontvangt dan automatisch een mail zodra er nieuwe objecten beschikbaar zijn. (Indien gewenst kunt u contact opnemen zodat we voor u kunnen kijken of er objecten beschikbaar zijn die op dit moment nog niet op HouseSupply.nl getoond worden)

Stap 2:

Zit er een een object tussen dat u zou willen bezichtigen dan kunt u contact opnemen zodat we een afpraak kunnen plannen. U kunt dan ook de huurcondities doornemen en de opleveringsstaat van de woonruimte bekijken.

Stap 3:

Om in aanmerking te komen voor de gewenste woonruimte vragen wij u de navolgende bescheiden te overleggen:

* Geldig legitimatie bewijs

* Kopie arbeidsovereenkomst of een jaaropgave

* 3 recente salarisstrookjes

* Verhuurdersverklaring ( Deze kunt u opvragen bij uw huidige of voorgaande verhuurder).

Stap 4:

Zodra u een keuze heeft gemaakt zal HouseSupply u voordragen bij de verhuurder van het object. Er zal dan een huurovereenkomst worden opgesteld die u na goedkeuring kunt ondertekenen.

Stap 5:

Na het ondertekenen van het contract zal de sleuteloverdracht plaats vinden en kunt u de woning betrekken.

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!