Verhuurd

Prev
Next

€900,- (excl.)

Reageren
Mail naar vriend

Apeldoorn

Schubertlaan

0 slaapkamers170 m²

Schubertlaan

Object winkel: Schubertlaan te Apeldoorn. Te huur circa 170 m2 winkel-/bedrijfsruimte aan het drukbezochte buurtwinkelcentrum "Schubertplein" in Apeldoorn-Zuid. (vrijdags de markt voor de winkel) Het betreft hier op 1 na een hoekpand welke is voorzien van een hoofdentree aan de voorzijde alsmede een ingang aan de achterzijde voor b.v. bevoorrading via elektrische roldeur. Rondom het winkelcentrum zijn voldoende (gratis) parkeerfaciliteiten. Goed te bereiken via snelweg etc. MOMENTEEL ZIT ER EEN VERFSHOP DIE DOOR OMSTANDIGHEDEN MOET STOPPEN! Ook overname mogelijk. Deze winkel is recent geheel geschilderd en in goede staat van onderhoud.

ER IS EEN ZEER GOED ALARM SYSTEEM MET CAMERA S AANWEZIG!

Deze winkel is voor vele doel einden geschikt!!!!! Op het winkelcentrum bevinden zich onder andere: - JUMBO Supermarkt; - DA Drogist; - Bruna; - Bloemisterij - Bakker; -vis zaak - Kapsalon - Terre des Hommes -Slijterij -Apotheek- SNS Bank- Cafetaria.
-Indonesisch eten etc.

Opleveringsniveau: De oplevering is in huidige staat o.a. voorzien van: -systeemplafond met verlichtingsarmaturen; -verwarming -vloerafwerking; -toilet. Het overnemen van de aanwezige inventaris is eventueel bespreekbaar. Huurprijs: € 900,= per maand ex euro 60 voorschot GWL en INTERNET aanwezig (BTW nvt daar verhuur gaat via particulier) Aanvaarding: In overleg.

KenmerkenHoofdfunctie Winkel
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1960-1970
OppervlaktenOppervlakte 170 m²
Verkoopvloeroppervlakte 170 m²
Breedte gevel 4,5 m
IndelingAantal bouwlagen1 bouwlaag
EnergieEnergielabel Niet beschikbaar
De huur is euro 900 ex euro 60 voorschot GWE en INTERNET aanwezig.

Overige
Gevraagd een net persoon
Inschrijven op het adres is mogelijk
De borg staat gelijk aan 3 maanden huur

Lees meer

Details

  • Bestemmingwinkelruimte
  • Lokatie
  • Parkeren
Kaart
Streetview