Nieuw

Prev
Next

€750,- (excl.)

Reageren
Mail naar vriend

Apeldoorn

Debussylaan

0 slaapkamers70 m²

Debussylaan

Te huur aangeboden een zeer fraaie winkelruimte op het drukbezochte Schubertplein op een werkelijke zicht locatie! Het betreft een zeer gunstige locatie in een woonwijk winkelcentrum in Apeldoorn zuid met veel dagelijks winkelend publiek, een druk bezochte JUMBO supermarkt, en waar wekelijks diverse markten worden georganiseerd. Momenteel gevestigd Luxury house een woonwinkel die gaat verhuizen naar een grotere locatie vanwege de snelle groei van hun klantenbestand. De winkel heet een totaal opp. van c.a. 70m2 en beschikt over een groot verkoopvloer opp. een afzonderlijke ruimte voor eventueel kantoor met open keuken en nette sanitaire voorziening. De winkel is voorzien van laminaat vloer en systeemplafond met goede spotverlichting. Deze winkelruimte is zeer geschikt voor o.a. ijssalon, detailhandel, kantoorruimte, boekhoudkantoor, marketingbureau, bakker, chocolaterie, makelaarskantoor, nagelstyliste, etc. Het is een zaak met een zeer redelijke huur voor een dergelijke locatie en er zijn volop mogelijkheden, kortom buitenkans! Voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur voor u en uw gasten en een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Interesse? Neem direct contact op!

Waarborgsom
De borg staat gelijk aan 3 maanden huur

Bereikbaarheid:
Uitstekende bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Er is ruim voldoende gratis parkeermogelijkheid op de voorgelegen parkeerplaats.

Gebruiksmogelijkheden:
Het object is bestemd voor winkel/kantoorruimte/detailhandel/dag horeca
Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het Omgevingsloket van de gemeente Apeldoorn.

Oppervlakte:
De totale oppervlakte bedraagt circa 70 m².

Lees meer

Details

  • Bestemmingwinkelruimte
  • Lokatie
  • Parkeren
Kaart
Streetview