Verhuurd

Prev
Next

€695,- (excl.)

Reageren
Mail naar vriend

Apeldoorn

Debussylaan

0 slaapkamers135 m²

Debussylaan

Te huur aangeboden een zeer fraaie winkelruimte op het drukbezochte Schubertplein op een werkelijke zichtlocatie! Het betreft een zeer gunstige locatie in een woonwijk winkelcentrum in Apeldoorn-zuid met veel dagelijks winkelend publiek, een druk bezochte JUMBO supermarkt, en waar wekelijks diverse markten worden georganiseerd.Momenteel gevestigd het Kletskopje die gaat verhuizen naar een grotere locatie vanwege de snelle groei van hun klantenbestand. De winkel heeft een totaal opp. van c.a. 65m2 en beschikt over een groot verkoopvloer opp. , onlangs (nieuw) geplaatste, keuken en een nette sanitaire voorziening. Een vrij nieuwe laminaat vloer, verkoopbalie, systeemplafond met goede spotverlichting, en diverse spullen ter overname. Deze winkelruimte is zeer geschikt voor o.a. ijssalon, afhaal, kantoorruimte, boekhoudkantoor, marketingbureau, bakker, chocolaterie, makelaarskantoor, etc. Het is een zaak met een zeer redelijke huur voor een dergelijke locatie en er zijn volop mogelijkheden om er een groot succes van te maken! kortom buitenkans! Voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur voor u en al uw klanten en een goede bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer. Interesse? Neem direct contact op!

Waarborgsom
De borg staat gelijk aan 3 maanden huur

Bereikbaarheid:
Uitstekende bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Er is ruim voldoende gratis parkeermogelijkheid op de voorgelegen parkeerplaats.

Gebruiksmogelijkheden:
Het object is bestemd voor winkel/kantoorruimte/dag horeca
Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Apeldoorn.

Oppervlakte:
De totale oppervlakte bedraagt circa 70 m².


Lees meer

Details

  • Bestemmingwinkelruimte
  • Lokatie
  • Parkeren
Kaart
Streetview