Verhuurd

Prev
Next

€1.450,- (excl.)

Reageren
Mail naar vriend

Apeldoorn

Aluminiumweg

0 slaapkamers145 m²

Aluminiumweg

Zeer ruime winkelunit aangeboden op een mooie zichtlocatie aan de Aluminiumweg met een totale grootte van 145m2 gelegen aan een doorgaande weg. De winkel is ruim opgezet met een groot verkoopvloeroppervlakte, een extra (kantoor ruimte), keuken en toilet. Aansluitend op de winkel een buitenterrein van 110m2 voor opslag, parkeergelegenheid of andere doeleinden. De winkel beschikt ook over een nieuw brandveilig systeemplafond met verlichting, nieuwe voorgevel met kunstof kozijnen en trespa plaat aan de voorzijde voor reclame uitingen. Met het Adelaarsplein, winkelcentrum het Schubertplein en diverse andere voorzieningen op minder dan 1km afstand. Deze winkel leent zich uitstekend voor een fietsen zaak, detailhandel, administratiekantoor, marketingbureau, scooterzaak en vele andere mogelijkheden!

Bereikbaarheid:
Uitstekende bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Er is ruim voldoende gratis parkeermogelijkheid aan de weg even eventueel extra parkeerruimte aan de zijkant van het pand.

Gebruiksmogelijkheden:
Het object is bestemd voor winkel/kantoorruimte
Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Apeldoorn.

Oppervlakte:
De totale oppervlakte bedraagt circa 145 m².

Oplevering:
Casco

Opleveringsniveau:
Het opleveringsniveau is casco doch reeds onder andere voorzien van:
- NIEUWE kunstof kozijnen
- NIEUW brandveilig systeemplafond
- Meterkast
- Ongestoffeerd.

Huurprijs:
€ 1.450,- per maand, Exclusief, gas,water en licht.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW:
Er over de huurprijs GEEN BTW berekend.

Huurtermijn:
In overleg

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Lees meer

Details

  • Bestemmingwinkelruimte
  • Lokatie
  • Parkeren
Kaart
Streetview